Collishop promotiecodesSmartphoto actiecodesPromotiecodes AlbelliActiecodes La RedouteActiecode Center ParcsCoupon codes ICI ParisPromoties NeckermannKortingscode Fun Pizzahut Sarenza kortingscode Zalando kortingscode Hellofresh kortingscode

Waarom Belgische kortingscodes u veel geld besparen


Dankzij online aanbieders van Belgische actiecodes kan heel wat geld bespaart worden bij de aankoop in online winkels. Ontdek via dit artikel de kracht van online actiecodes en kortingscodes en hoe ze juist te gebruiken.

Dagelijks nieuwe codes

Op KortingPlaza kan je tal van actiecodes terugvinden. Deze codes hebben tal van benamingen zoals actiecode, promotiecode, kortingscode enz… Kortingsites zoals KortingPlaza screenen dagelijks de websites van de grootste online winkels en gaan op zoek naar promoties en aanbiedingen. Deze worden vervolgens op KortingPlaza geplaatst bij de juiste webwinkel en actiecode categorie. Als je bij het overzicht van een winkel klikt op “Bekijk de code” zal er en pop-up verschijnen met de code in. Deze kan je vervolgens in de webwinkel gewoon plakken.

Afrekenen met korting

Meer en meer webshops bieden actiecodes aan om mensen met korting te laten kopen. Het zet aan tot aankoop omdat er te besparen valt. Meestal kan je de kortingcode gebruiken tijdens het online betaalproces. De kortingscode kan gebruikt worden nadat je het totaal reeds weet van de bestelling of boeking. Door het invullen van de code zal een bepaalde korting gegeven worden op de totaalprijs.

Geldigheidsduur

De meeste codes hebben ook maar een bepaalde geldigheidsduur. Let goed op tot wanneer de kortingscodes geldig zijn. Je kan ze gebruiken voor tal van aanbiedingen.

Dagaanbiedingen

Populair zijn ook de dagaanbiedingen. Dagaanbiedingen zijn promoties die slechts 1 dag geldig zijn. Meestal gaat het om hoge kortingen die worden toegekend. Doordat een product massaal wordt aangekocht, kan de prijs ervan gevoelig dalen.

Mis geen enkele korting meer

Blijf op de hoogte van nieuwe codes door je in te schrijven op de KortingPlaza nieuwsbrief. Zo ontvang je ook via e-mail codes van je favoriete winkel. Volg ook de KortingPlaza Facebook pagina. Daar worden ook de mooiste promoties geplaatst.

Interessant? Deel dit artikel met anderenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn

1 Comment

Nico

juni 18, 2010 @ 20:51

Er zijn maar een paar goede websites waar je actiecodes kan raadplegen. Vooral de websites met exclusieve codes kunnen interessant zijn.

Reageer!

Uw email wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>