Collishop promotiecodesSmartphoto actiecodesPromotiecodes AlbelliActiecodes La RedouteActiecode Center ParcsCoupon codes ICI ParisPromoties NeckermannKortingscode Fun Pizzahut Sarenza kortingscode Zalando kortingscode Hellofresh kortingscode

Hoe met korting terug naar school?


Binnenkort gaan alle kinderen rond 1 september terug naar school. Na een lange “zonnige” zomervakantie is het weer eens tijd om de nieuwe leerkrachten en leerlingen te ontmoeten. Een nieuw schooljaar is ook een nieuw begin. Om fris en met volle moed aan het nieuwe schooljaar te beginnen, zal je je spruit weer eens in het nieuw moeten steken. Hij/zij mag toch niet achterblijven t.o.v. de nieuwe trends…. Wat zouden de andere leerlingen wel kunnen denken?

Niet getreurd het is mogelijk om terug-naar-school koopjes te doen via het internet. Tal van terug-naar-school acties bij de grootste online winkels gaan van start. Ga met korting terug naar school!

Een nieuwe boekentas

Goedkope schooltassen gaan spijtig genoeg maar 1 jaar mee. Toch zijn er iets duurdere en zeer mooie modellen schooltassen die langer meegaan. Uw kind zeult trouwens een heel jaar dat zware ding op zijn rug mee…. Daarom verdient uw kind ook iets extra niet? Winkels zoals Fun en Dreamland bieden in hun online shop mooie schooltassen aan. Vergelijk de boekentassen aanbiedingen en koop online de beste schooltas via een korting of maak gebruik van een actiecode. Een schooltas te zwaar? Kies dan voor een trolley, dit zal minder de rug van je kind belasten.

Een nieuwe schooloutfit

Uw kind op z’n paasbest in de rij zien glunderen? Dan zal het wel aan zijn nieuwe kledij liggen zeker? Steek je kind eens in het nieuw door mooie kledij te kopen in één van de online kledingwinkels. Tal van winkels geven extra korting of bieden een gratis verzending aan. Kies samen met je kind nieuwe schoenen, broek, rokje of jas.

Multimediafreak

Veel kinderen zullen dit jaar een nieuwe computer of laptop kunnen gebruiken om lessen of taken online te volgen. Kies daarom voor een snelle computer, zo kan hij/zij tijd winnen en blijft er toch nog wat ruimte vrij voor vrije tijd. Veel aanbieders van computers en laptops bieden voordelige computers aan met bijhorende software zoals het Microsoft Office pakket.

Terug-naar-school met de fiets

Veilig fietsen naar school zal weer één van de prioriteiten zijn van de school, en gelijk hebben ze. Veilig fietsen begint met de juiste fiets voor je kind. Niet te groot en niet te klein. Een fluohesje, fietshelm en een werkende fietsbel brengen de leerling naar- en terug van school. Goedkope fietsen kan je tijdens de terug-naar-school acties vinden bij tal van online fietswinkels of bij de fietsenwinkel in je buurt. Ontdek kortingscodes en acties op fietsen, koop deze nu met korting.

Schoon schrift

Niet alleen zonder fouten schrijven maar ook nog eens mooi schrijven zal de grootste uitdaging worden. Uiteraard doe je dit met goed schrijfgerei, mooi gevat in een nieuwe pennenzak. Koop een goede balpen, pen, kleurstiften, kleurpotloden, scherper, gom, fluo-stiften, lat, geodriehoek, passer enz… bij een online schrijfwaren shop. Tal van promoties, acties en schrijfwaren aanbiedingen zijn te ontdekken in deze winkels.

Toon je mooiste vakantiefoto’s aan je juf / meester

Verzamel nog snel je mooiste vakantiefoto’s en laat de leerkrachten meegenieten van je vakantiekiekjes. Maak een goedkope online fotoboek bij en laat je foto’s afdrukken. Wedden dat je kind trots zal zijn op zijn vakantieperiode? Maak zeker en vast gebruik van één van de fotoboek actiecodes en geniet nu van kortingen tot -50% !

Sportief in orde

Ook op sportief vlak kan zoonlief of lieve dochter maar in orde zijn. Niet enkel een nieuwe sportoutfit maar ook nieuwe sportschoenen en zwembroek / badpak met bijhorende sportzak zullen zeker en vast van pas komen. Koop snel mooie sportartikelen in één van de online sportwinkels en maak een sportieve indruk tijdens je eerste schooldagen. Er zijn veel kortingen te ontdekken. Wedden dat je zoon/dochter snelste wordt dit jaar?

PS: vergeet niet het aankooplijstje dat de juf of meester heeft samengesteld op tijd te kopen !

Foto: Phil Roeder

Interessant? Deel dit artikel met anderenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn